Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 299 jobs
Dhr. Jan Heus
Jabbeke
Events Het volledige jaar door, maar vooral in het hoogseizoen worden verschillende events georganiseerd op Klein Strand.
DATALINE SOLUTIONS
Bruges
Ben jij nog op zoek naar een stageplaats? Jouw zoektocht kan hier stoppen. Bij Dataline hebben wij deze geweldige stageplaats in de aanbieding!
KLEIN STRAND
Jabbeke
Jij zal deze events coördineren en hier het aanspreekpunt van zijn. Het volledige jaar door, maar vooral in het hoogseizoen worden verschillende events…
The Hospitologist
Kortrijk
Je staat in voor een professioneel onthaal van de seminarieklanten en geeft hen cateringadvies tijdens hun event. Dan ben jij de Xpozaan die wij zoeken!
Secretary Plus
Harelbeke
Je bent geboeid door alle facetten van event management en krijgt energie van het werken aan verschillende projecten en events.
Hulp bij koude keuken, warme keuken, events, receptie's, in house leveringen…. Compass Group is een van de belangrijkste spelers op de Belgische foodservice…
Company NH Brugge
Bruges
The NH Brugge hotel is set in a former monastery that dates back to the 17th century. The hotel is within walking distance to most of Bruges’ top attractions.
Mevr. Katrien De Leeuw
Ostend
De organisatie achter onder andere de Gentse Winterfeesten en Winter in het park is op zoek naar een voltijdse Management Assistant.
THINK PINK
Bruges
We starten met een volledige herwerking van onze website, onze social media is een dagelijkse bezorgdheid,onze events staan bol van creatieve communicatie, onze…
Picanol Group
Ypres
Je hebt een diploma Communicatie, Marketing of Event Management; Je werkt mee aan interne communicatieprojecten, zowel voor de groep als voor de…