Flexer jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 79 jobs
Voor een evenementenbedrijf, gaande van sportwedstrijden, vakbeurzen en muziekfestivals zijn we op zoek naar gemotiveerde handlangers.
Voor het zwembad in Bilzen zijn we op zoek naar student-redders om mee in te springen. Je wordt ingeschakeld tijdens de week maar zeer zeker ook doorheen de…
Als calculator voor onze metaalafdeling ziet je takenpakket er als volgt uit: Je ondersteunt de hoofdcalculator bij de kostencalculaties en de berekeningen op…
Voor Natu Fine Foods zijn we op zoek naar een productieOPERATOR in de voeding en dit voor een opdracht van langere duur.
Voor één van onze klanten, een supermarkt in Lummen zijn wij nog opzoek naar 2 nieuwe studenten. Indien je opzoekt bent naar een vaste studentenjob om doorheen…
Houthalen-Helchteren
Onze klant, een warenhuis in Houthalen is opzoek naar een hulp beenhouwer. Je zal de 2 hoofd beenhouwers ondersteunen op de slagerijafdeling.
Houthalen-Helchteren
Je zal instaan voor de bediening aan de vleestoog waar hygiëne van zeer hoog belang zijn. Het takenpakket dat je zal worden toegewezen bestaat uit:
Voor Natu Fine Foods zijn we op zoek naar een student productiemedewerker in de voeding. Je staat in voor het machinaal afvullen in verpakking.
Voor Natu Fine Foods zijn we op zoek naar een productiemedewerker in de voeding en dit voor een opdracht van langere duur. Een stabiele job op lange termijn.
De technieker verzorgt de trailer service, het remmenstation, de nieuwbouw en de laadkleppen en werkt deze administratief en nauwkeurig af.