Flexi Job jobs in Bruges

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 98 jobs
HOTEL KOFFIEBOONTJE
Bruges
Hotel Koffieboontje wenst een fietshersteller met ervaring voor nazicht en herstelling huurfietsen. Bijverdienste / flexijob (je moet min. 4/5e of voltijds…
Sell & Serve with Passion ! ARMK) is actief op het gebied van klantenservice, voor voeding, faciliteiten en uniformen, waar mensen werken, leren, genezen en…
Hostel Europa
Bruges
Je voldoet aan de flexi job voorwaarden. Voor onze hostel in Brugge (Baron Ruzettelaan) zijn we nog op zoek naar polyvalente medewerkers.
Chantilly Patisserie
Bruges
Je voldoet aan de flexi job voorwaarden. Voor onze bakkerijen/patisseries in Brugge (Brugge en Sint-Andries) zijn we op zoek naar flexijob winkelbediendes.
HOTEL KOFFIEBOONTJE
Bruges
Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel.
HOTEL KOFFIEBOONTJE
Bruges
Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. U woont in de nabijheid. Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten.
HOTEL KOFFIEBOONTJE
Bruges
Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. U woont in de nabijheid.
Eetkaffee Veemarkt
Sint-Andries
Keukenhulp ( kleine kaart ) zaalhulp afwas & afruim. Eenvoudige gerechten bereiden (salades, rauwkostschotel, kaasschotel, nagerechten, ...).
Ranson & 't Kaaskorstje
Bruges
Je voldoet aan de flexi job voorwaarden. Voor onze slagerij/traiteur/kaaswinkel in Brugge (Sint Andries) zijn we nog op zoek naar gemotiveerde flexijobbers voor…
Belgian Pigeon House
Bruges
Voor ons restaurant hartje Brugge (Sint-Jansplein) zijn we nog op zoek naar flexi job zaalmedewerkers om ons team te versterken. Je staat er niet alleen voor.