Flexi Job jobs in Gullegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 111 jobs
Kortrijk
Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden:
MORE FASHION
Bissegem
Voor weekends, zaterdag en/of zondag**. (augustus tem december en februari tem mei) **voor hulp in outlet verkopen te Bissegem**.
Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen de medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is.
Ingelmunster
Je adviseert onze klanten bij hun aankoopproces waarbij je de wensen van onze klanten kan vertalen naar passende producten. Dit kan ook als flexi-job.
Desselgem
€9,36 per uur
Flexi job in een supermarkt. Je zult tewerkgesteld worden onder statuut flexi job. Je komt in aanmerking voor statuut flexi job. Je staat in voor stockbeheer,.
Voor een warme bakkerij in Ingelmunster zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoopster om op zaterdag en/of zondag te werken!
Voor onze AD Delhaize in Harelbeke zijn we op zoek naar flexi job polyvalente medewerkers. We zoeken kandidaten die ons één of meerdere dagen tijdens de week …
Wu Wei
Kortrijk
Voor ons wellbeing center (spa, restaurant voor de wellness- en de hotelgasten, kookatelier, seminarie- en vergaderzalen én hotel) zoeken we nog flexi-job…
Voor een gekende bakkerij in Roeselare zijn we op zoek naar een flexi-jobber die iedere zaterdag en zondag afwisselend kan werken.
Wij zijn opzoek naar iemand die graag een centje zou willen bijverdienen als afwasser. Maandag, dinsdag en vrijdag van 19u30 - 23u30.