Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Flexi jobs in Gullegem

Page 1 of 105 jobs
Kortrijk
Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden:
Ingelmunster
Je adviseert onze klanten bij hun aankoopproces waarbij je de wensen van onze klanten kan vertalen naar passende producten. Dit kan ook als flexi-job.
Wu Wei
Kortrijk
Voor ons wellbeing center (spa, restaurant voor de wellness- en de hotelgasten, kookatelier, seminarie- en vergaderzalen én hotel) zoeken we nog flexi-job…
MORE FASHION
Bissegem
*voor weekends, zaterdag en/of zondag**. (augustus tem december en februari tem mei) **voor hulp in outlet verkopen te Bissegem**.
Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen de medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is.
Voor onze AD Delhaize in Harelbeke zijn we op zoek naar flexi job polyvalente medewerkers. We zoeken kandidaten die ons één of meerdere dagen tijdens de week …
Heb je al een job en wil je wat bijklussen tijdens het weekend? Dan zien we je graag komen. Sinds 1 januari 2018 is de nieuwe wet op de flexi-jobs van kracht.
Onze klant is een groothandel gelegen te Wevelgem. De klanten die de zaak bezoeken zijn zelfstandig winkeliers. U bent fysiek in orde.
Wevelgem
Je hebt recht om te werken als flexi medewerker. Als verkoper / verkoopster in deze slagerij als flexi medewerker: Sta je in voor de bediening van de klanten.
Voor een warme bakkerij in Ingelmunster zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoopster om op zaterdag en/of zondag te werken!