Flexijob jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 45 jobs
Orangerie & Feestzaal 't Krekelhof
Hasselt
Je voldoet aan de flexijob voorwaarden (belangrijk). Voor ons feestzalencomplex in Kuringen-Hasselt zoeken we nog flexi job zaalmedewerkers.
OOSTAPPEN VAKANTIEPARK HENGELHOEF
Houthalen-Helchteren
Je doet (machinaal) de vaat voor zowel het restaurant als de keuken en zorgt ervoor dat alles netjes en zuiver weer klaar staat voor gebruik.
De Kastrol
Lummen
Voor onze nieuwe brasserie in Lummen zijn we nog op zoek naar enthousiaste keukenhulp. Als (hulp)kok werk in het keukenteam samen met de chefkok.
Bakkerij Koelen
Hasselt
Je voldoet aan de flexijob voorwaarden. Voor onze bakkerij in Hasselt zijn we nog op zoek naar flexi job patisserie hulp. Mee zorgen voor een proper atelier.
’T Vitamientje
Hasselt
(fulltime is bespreekbaar mits interesse). Maandag tot en met Zaterdag. Je bent met twee verantwoordelijk voor het dagelijks in orde zetten van de winkel zodat…
OOSTAPPEN VAKANTIEPARK HENGELHOEF
Houthalen-Helchteren
Flexijob, studenten of uren bespreekbaar, werktijden vooral vrijdag/zaterdag/zondag en tijdens Belgische en Nederlandse schoolvakanties.
Bruno Foodcorner
As
Voor ons tank- en servicestation in As hebben we nog een gevarieerde flexijob. Bedoeling is je één of meerdere dagen per week bij ons mee de nacht shift doet …
Een uitdagende en variërende flexijob in een jonge omgeving; Met een flexijob bij Mise en Place kies je volledig zelf wanneer en waar je werkt.
De Kastrol
Lummen
Voor onze nieuwe brasserie in Lummen zijn we nog op zoek naar enthousiaste Zaalmedewerkers. Je zal mee ingezet worden om de klanten te bedienen in de zaal,…
Houthalen-Helchteren
We zoeken een verkoper van wintersportartikelen voor een familiebedrijf in Houthalen. 25 jaar geleden startte dit bedrijf als klein familiebedrijf.