Flexijobs Jobs jobs in Gullegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 123 jobs
Als medewerker ben je verantwoordelijk voor de briefwisseling, post sorteren van drie vestigingen, klasseren van documenten, mailboxen bekijken en verwerken,…
Peggy SOUFFRIAU
Wevelgem
Voor onze horecazaak zijn we op zoek naar een kelner. Je ontvangt de klanten, je neemt bestellingen op, je serveert de dranken en gerechten.
Je voldoet aan de flexijob voorwaarden. Voor onze AD Delhaize in Harelbeke zijn we op zoek naar flexi job polyvalente medewerkers. Je bent stipt en betrouwbaar.
Frituur Coctail
Kuurne
Je voldoet aan de flexijob voorwaarden. Voor onze frituur in Kuurne (Brugsesteenweg) zijn we nog op zoek naar flexijob medewerkers.
Ridder & Hove
Kortrijk
Voor onze brood-, banket-, chocolade en ijszaak in Kortrijk hebben we nog een leuke flexijob in de bediening. Bedoeling is dat je zowel in de winkel als in onze…
Wu Wei
Kortrijk
Voor ons wellbeing center (spa, restaurant voor de wellness- en de hotelgasten, kookatelier, seminarie- en vergaderzalen én hotel) hebben we nog een leuke…
McDonald's Kortrijk
Kortrijk
Verzorgd voorkomen **Om in aanmerking te komen voor een flexijob, moet je de laatste drie kwartalen minimum 4/5 gewerkt hebben.
PARIS KO-NO
Kortrijk
Mogelijkheid om te werken als flexijob, extra in de horeca of als jobstudent. De flexijob is een bijverdienste en staat open voor iedereen die, sinds 3…
Ook voor de sluitshiften zoeken we flexijobs. Opgelet, dit gaat om een FLEXIJOB - geen vaste job of studentenjob. Je start dan om 22u en werkt tot maximum 2u.
Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job.