Fluxys jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 38 jobs
Bruxelles-Capitale
Fluxys is de onafhankelijke beheerder van de transport-, transit- en opslaginfrastructuur voor aardgas in België. Je voert de testen en de indienststelling uit.
Fluxys is de onafhankelijke beheerder van de transport-, transit- en opslaginfrastructuur voor aardgas in België. Je hebt een rijbewijs B en een eigen voertuig.
Bruxelles-Capitale
De maandelijkse boekhoudkundige afsluiting van meerdere ondernemingen van Fluxys Groep volgens Belgische boekhoudnormen ;
Mevr. Tess Van de Sompel
Bruges
De LNG terminal in Zeebrugge is de toegangspoort voor de levering van LNG (liquefied natural… Naast een veelzijdige en uitdagende job biedt Fluxys je onder meer:
Bruxelles-Capitale
Fluxys is de onafhankelijke beheerder van de transport-, transit- en opslaginfrastructuur voor aardgas in België.
Bruxelles-Capitale
Fluxys is de onafhankelijke beheerder van de transport-, transit- en opslaginfrastructuur voor aardgas in België. Je werkt nauwkeurig en met oog voor detail;
West Flanders
In België beheert Fluxys de infrastructuur voor vervoer en opslag van aardgas. Naast een veelzijdige, uitdagende job in een uitzonderlijke werkomgeving, biedt…
Bruxelles-Capitale
Fluxys is de onafhankelijke beheerder van de transport-, transit- en opslaginfrastructuur voor aardgas in België. Stilaan krijg je meer verantwoordelijkheid.
Flemish Brabant
Fluxys is de onafhankelijke beheerder van de transport-, transit- en opslaginfrastructuur… Naast een veelzijdige en uitdagende job biedt Fluxys je onder meer:
Flemish Brabant
Fluxys is de onafhankelijke beheerder van de transport-, transit- en opslaginfrastructuur voor aardgas in België. Later worden deze op de werf samengebouwd.