Post your CV - It only takes a few seconds

Forem jobs in Belsele

Page 1 of 968 jobs
Mevr. Ellen D'haeze
Saint-Nicolas
Ontmoet elke dag nieuwe mensen. Word chauffeur bij De Lijn. Iedereen spreekt over mobiliteit maar wil jij er ook wat aan doen? Heb je passie voor onze klanten?
Mevr. Nancy Kerckhofs
Saint-Nicolas
Bij Care zijn we op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker bij onze klant Van Hoecke te Sint-Niklaas. Je zal instaan voor het poetsen van:
Dhr. Yacine Elhadj
Saint-Nicolas
Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/verkoopster, waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Bart De Beule
Saint-Nicolas
Professionnel 7ème spécialisation Agronomie et biotechnologie. Je staat in voor volgende zaken: Snoeien en knippen van hagen. Vellen en snoeien van bomen.
Mevr. Kadidia Sanou
Saint-Nicolas
Je rol als Sales Advisor: Deel uitmakend van een verkoopsteam in één van de H&M winkels, heb je een afwisselend takenpakket om de verkoop te optimaliseren.
HR verantwoordelijke
Temse
Professionnel 7ème spécialisation Agronomie et biotechnologie. Als ondersteuning van het productieteam zal je voornamelijk bezig zijn met het bekabelen van…
Bram Perdaen
Saint-Nicolas
Gegevens algemene boekhouding invoeren (aan- en verkoopfacturen, bank- en kasverrichtingen, …) ; Gegevens met betrekking tot de loonberekening verzamelen en…
Mevr. Karlijn Hagens
Saint-Nicolas
Etex Group with headquarters in Brussels is a leading industrial group, specialising in the production and marketing of high-quality building materials and…
NICO VAN DAELE
Saint-Nicolas
Ben jij gepasioneerd door wagens en ben je graag alle dagen bezig met jouw passie ? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Préparateur de châssis automobiles 6 mois.
Ronny Vanhauwaert
Saint-Nicolas
Je draagt actief bij aan de goede werking van het restaurant. Als veelzijdig teamlid ben je in staat om verschillende uitdagingen aan te gaan in de keuken, aan…