Forem jobs in Bruges

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 943 jobs
Dhr. Marc Berteloot
Bruges
Je staat mee in voor de centrale afwas. Je ondersteunt de centrale keuken. Je biedt hulp bij de distributie van de maaltijden. Je werkt mee in het cafetaria.
Talentenmarkt
Bruges
Professionnel 7ème spécialisation Mécanique, électromécanique et métal. Als pistoolschilder werk je binnen de afdeling Repair. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Jolien Philipsen
Bruges
Je verzorgt het toezicht in en rond de gebouwen en infrastructuur met de dossiers en personen die zich daarin bevinden volgens de instructies en de…
Dhr. Michaël Vandorpe
Bruges
De constitutieve elementen van de lonen, facturatie en betalingsopdrachten voorbereiden. De parameters van de boekhoudsystemen actualiseren (tarieven sociale…
American Vintage
Bruges
You are seeking for an exciting sales position in a challenging environment? You are passionate about Fashion and willing to integrate a fast-growing company?
Dhr. Vandormael Jordy
Bruges
Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, afstellen, onderhouden en herstellen van koffiemachines die gebruikt worden in de horeca.
Mevr. Van Zandweghe Nina
Bruges
Bachelier professionnel Services médicaux et paramédicaux. 1 Verzorgende taken 2 Verpleegkundige taken 3 Sociale vaardigheden 4 Overleg 5 Administratie 6…
SEGULA TECHNOLOGIES
Bruges
Nous recherchons notre futur collaborateur sur BRUGES : D'établir les documents de contrôle de conformité. De contrôler la réception des matières premières.
Mevr. Debacker Evelien
Bruges
Wij zoeken chauffeurs die havenarbeiders vervoeren van de parking naar de verschillende kaaien in de haven van Zeebrugge. Chauffeur de taxi 6 mois.
Laura Schrooten
Bruges
Als meubelmaker/ schrijnwerker werk je op verplaatsing bij onze klanten (hoofdzakelijk WVL en OVL). Bij de de klanten leggen jullie parket, steek je plafonds,…