Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,282 jobs
rue des sandrinettes 25, 6 7033 Cuesmes BELGIQUE
Oostkamp
En qualité de vendeur vous êtes présent d'une façon active sur la surface de vente et vous mettez le client au centre de toutes vos actions.
Mevr. Laure Vandaele
Zedelgem
Rozenweelde biedt zorg en ondersteuning aan een 100-tal kinderen met een verstandelijke, al dan niet meervoudige, beperking. Zie onze vacature in bijlage.
Dhr. JEAN PAUL DEVOOGT
Oostkamp
Zowel achter - als voor de bar klanten bedienen van drank en snacks, als aan tafel in de cafetaria en zalen. Klaar zetten van zalen, barbediening, kleine keuken…
Dhr. Marc Berteloot
Bruges
Je staat mee in voor de centrale afwas. Je ondersteunt de centrale keuken. Je biedt hulp bij de distributie van de maaltijden. Je werkt mee in het cafetaria.
Mevr. Stéphanie Carton
Koekelare
Dekeyzer-Ossaer is een vleesverwerkend bedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vleesproducten. Je verzorgt de eerstelijn communicatie.
American Vintage
Bruges
You are seeking for an exciting sales position in a challenging environment? You are passionate about Fashion and willing to integrate a fast-growing company?
Jolien Philipsen
Bruges
Je verzorgt het toezicht in en rond de gebouwen en infrastructuur met de dossiers en personen die zich daarin bevinden volgens de instructies en de…
Thierry Van Paemel
Oostkamp
Bachelier professionnel Agronomie et biotechnologie. Door de groei van onze kwekerij zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker die helpt bij de veredeling en…
SEGULA TECHNOLOGIES
Bruges
Nous recherchons notre futur collaborateur sur BRUGES : D'établir les documents de contrôle de conformité. De contrôler la réception des matières premières.
Talentenmarkt
Bruges
Professionnel 7ème spécialisation Mécanique, électromécanique et métal. Als pistoolschilder werk je binnen de afdeling Repair. 3,5t en max. 8 plaatsen.