Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 965 jobs
Mevr. Evelien Peeters
Scherpenheuvel-Zichem
Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die…
Dhr. van Sandt
Diest
Als administratief medewerker op de dienst na verkoop van de afdeling keukens heb je een verscheiden takenpakket. De klant of de verkoper erover inlichten.
Pieter Gaukema
Diest
Ecorus is een snelgroeiende ontwikkelaar van industriële zonne-energie projecten. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland en België zijn we…
Dhr. Ruben
Diest
Beheer van de technische installaties van grote utiliteitsgebouwen. Installaties onderhouden en optimaliseren zoals: 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Windmolders
Herk-de-Stad
Vendeur en alimentation générale 24 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen.
Dhr. Wilem Lieten
Scherpenheuvel-Zichem
Je staat in voor het plaatsen en afwerken van ramen en deuren in aluminium, hout en PVC. Monteur en structure bois 24 mois. 3,5t en max. 8 plaatsen.
derwa
Scherpenheuvel-Zichem
Het opdeienen en afruimen van eten en drank naar de klant toe. Serveur de bar-brasserie 6 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Berkvens Michelle
Diest +1 location
Verpleegkundigen en Zorgkundigen gezocht voor Diest (WZC Huize Sint Augustinus) en voor Scherpenheuvel (WZC OLV Ster der Zee) Verpleegkundigen en zorgkundigen…
Heidi Drijvers
Scherpenheuvel-Zichem
Voert alle berei dingen uit enzorgt voor het schikken en p resenteren van gerechten. Doet hiervoor de nodige pla nning en organisat ie van de werkzaa mheden.
Vandersmissen Tobias
Scherpenheuvel-Zichem
Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker.