Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Forem jobs in Dilsen

Page 1 of 377 jobs
Philippe Grégoire
Maasmechelen
Wekelijks onderhoud van de woning: Stofvegen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen,... Niveau non précisé Domaine non précisé.
Ton Van Loon
Maaseik
Voor het Atheneum in Maaseik zijn we dringend op zoek naar een medewerker voor het schoonmaken van gangen, klaslokalen en sanitaire ruimtes.
David Cleynhens
Maasmechelen
Mc Donald's Maasmechelen is dringend op zoek naar onderhoudspersoneel. Tijdens de nacht (sluitingstijden) zorgt u voor het schoonmaken van de toiletten,…
Ellen Eerdekens
Maaseik
Je bied ondersteuning aan de bakkers, bakken van broden en afwerken van de patisserie samen met de hoofdbakker en patissier Enige ervaring is een pluspunt.
Dhr. Ramaekers Peter
Maasmechelen
Je neemt bestellingen op, bakt frietjes en snacks en beheert de kassa. Op het einde van de dag zorg je voor een opgeruimde werkplek. Je werkt 20 à 25u/week.
Dhr. Henri Segers
Dilsen-Stokkem
Opmeting, calculatie, fabricatie, lakwerk, plaatsing, afwerking,... Monteur en structure bois 6 mois. Formation des classes moyennes Construction.
Viviane Beckers
Maaseik
U maakt deel uit van een multidisciplinair team, neemt deel aan multidisciplinaire patiëntenbesprekingen en heeft een adviserende inbreng.
Mevr. Veerle Poosen
Maasmechelen +1 location
Poetsdames gezocht voor het onderhoud van winkels in Maasmechelen ( altijd tussen 6u-10u). Technicien de surface 6 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé.
David Cleynhens
Maasmechelen
Aan de kassa ben je het contactpunt met onze gasten. Je neemt de bestelling op en handelt deze af tot het einde. MC Donald's, Layensweg 8, 3630 MAASMECHELEN.
Mevr. DE SCHUTTER
Maaseik
We zijn op zoek naar een champignonplukker met als taken: Sorteren op maat en kwaliteit. Ouvrier en horticulture maraîchère 6 mois.