Forem jobs in Eeklo

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 824 jobs
Mevr. Gissy
Eeklo
Als Verkoopmedewerker zorg je er met je team voor dat de winkel er tip top uitziet. Je verwerkt de vracht en voorraden in de winkel en presenteert de artikelen…
Mevr. Els Braeckman
Lievegem
Het Woon – en Zorgcentrum De Linde vzw is een Christelijk geïnspireerd woonzorgcentrum voor 138 zorgbehoevende ouderen. Technicien de surface 6 mois.
Mevr. Van Maele Katrien
Maldegem
Groep INTRO te Maldegem is op zoek naar 4 gemotiveerde arbeiders om de groenploeg te versterken. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Evi Van de Steene
Ghent
Als medewerker van ons schoonmaakteam sta je in voor het hygiënisch schoonmaken van patiëntenkamers,. Sanitair, lokalen in het ziekenhuis,… aan de hand van…
Stad Eeklo
Eeklo
Je staat in voor de planning en coördinatie van de werkzaamheden van de dienst openbare werken en groene ruimte; Wij zijn op zoek naar volgend profiel:
Dhr. Jos Verdonck
Evergem
Je beheert de volledige boekhouding: Facturatie, verwerking van aankopen, betalingen, debiteurenopvoling, BTW-aangiftes, financiële rapportage t.e.m.
Mevr. Sierens Elke
Lievegem
Bachelier professionnel Services médicaux et paramédicaux. Professionnel 4ème degré Services médicaux et paramédicaux. Infirmier en soins généraux 6 mois.
Luc Verhelst
Eeklo
Bijhouden boekhoudprogramma, uren van werknemers bijhouden, uitgebreider takenpakket is te verkrijgen bij de werkgever, de functie kan aangeleerd worden via IBO…
Elisa Wittevrongel
Waarschoot
ZIN OM TE WERKEN IN EEN CREATIEVE OMGEVING? DAN IS DE FNG-MODEGROEP DE PLEK DIE JE ZOEKT! Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS,…
Mevr. De Vuldere Pascale
Eeklo
Professionnel 4ème degré Services médicaux et paramédicaux. Bachelier professionnel Services médicaux et paramédicaux. 3,5t en max. 8 plaatsen.