Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,592 jobs
Landelijke Kinderopvang Selectiemedewerker
Kortenberg
Je bent verantwoordelijke voor de logistieke taken van het kinderdagverblijf. Het onderhoud van alle lokalen, meubilair en spelmateriaal.
Dhr. Coessens Bart
Bertem
Bachelier professionnel Services médicaux et paramédicaux. Casemanager voor het project OOTT & Zorgcirkels 24 - De initiële module afnemen bij elke nieuwe…
Nadia De Biasi
Kortenberg
Keolis heeft een sleutelpositie ingenomen in de sector van het bezoldigd vervoer van personen in België. Door deze strategische positie is Keolis uitgegroeid…
Mevr. Agnes Oliviers
Leuven
Het bereiden van de maaltijden voor de kinderen in het kinderdagverblijf; Voor een 55-tal kinderen van 0 tot 3 jaar. (eten dient klaar te zijn voor 11.00 uur).
Bart Bleys
Leuven
Wij zijn een verkoopsorganisatie die technisch-chemische producten verkoopt. U onderhoudt de contacten met ons bestaand cliënteel en prospecteert eveneens in uw…
Mevr. Marlies De Vroede
Zaventem
Kom voor G4S werken, wereldwijd specialist in privé-beveiligingsdiensten en hospitality-services en bouw mee aan ons succes. Stel je dan gauw kandidaat!
Mevr. Tiny Gellaerts
Leuven
Als zaalmedewerker onthaal je de klanten op een vriendelijke manier en neem je de bestelling op van dranken en gerechten. Serveur de bar-brasserie 6 mois.
Mevr. Kim Fannoy
Zaventem
Voor onze klant in Zaventem zijn wij op zoek naar een voltijdse receptionist(e). Je beheert op een professionele manier de volgende taken:
Dhr. Jan Van den Bergh
Herent
Als Office Manager sta je in voor de dagelijkse praktische werking van het studiebureau speciale technieken RCR. Assistant de direction 6 mois.
Mevr. D. Spans
Kortenberg
Ben je gepassioneerd door wagens? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologische snufjes? Hou je ervan om met de wagen te rijden? En praat je graag over wagens?