Post your CV - It only takes a few seconds

Forem jobs in Ghent

Page 1 of 1,649 jobs
Dhr. Engels Ludwig
Ghent
U werkt in een secundaire school in Mariakerke met internaat; We zijn momenteel op zoek naar een schoonmaakster/-er met de volgende taakomschrijving :
Ziliha Kahya
Ghent
Je staat in voor het vervoer van stukgoederen. Je vertrekt van aan het depot maar doet de verdeling in regio groot Gent. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dhr. De Rycke Geert
Ghent
Wij zijn opzoek naar een duizendpoot op administratief vlak, zij/hij staat de zaakvoerder bij en is het eerste aanspreekpunt van de klanten.
Dhr. De Wilde Jochen
Ghent
VZW Anamma is een jong en energiek, maar vooral groeiend bedrijf waar jij iets van kan bijleren. Heb je reeds een eerste ervaring in de keuken en wil je onder…
Cooreman Joyce
Ghent
Slagerij Aula is een gevestigde waarde in het hartje van Gent waarin zij steeds authenticiteit en ambacht tracht te combineren met vernieuwing en creativiteit.
Lies Pieters
Ghent
Heb jij passie voor het juridisch aspect en wil je graag werken in een fijne werkomgeving in regio Gent? Dan is deze vacature als Juridisch Medewerker iets voor…
U zorgt voor het dagelijks onderhoud van onze kantoren, vergaderruimtes, sanitair, gangen en trappen. Starten om 9u - van maandag tem vrijdag Aantal werkuren:
Sofie Baetsl¿
Ghent
Dit is dé job voor jou, want: De job als verzorgende buurtgerichte werking kan op twee manieren worden ingevuld. Focus je sterker op de werking binnen de buurt.
Dhr. Herreman
Destelbergen
De onderhoudsmedewerk(st)er is als het ware de goede huisvader/huismoeder. Onze nieuwe kracht staat in voor de netheid en de hygiëne van de instelling.
Mevr. Bouma Marjan
Ghent
Als afdelingsverantwoordelijke zorg je er, samen met jouw collega’s, voor dat klanten zich welkom voelen. Door de productkennis die je opbouwt via permanente…