Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,630 jobs
Mario Marcuez
Machelen
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega voor het uitvoeren van volgende taken. Kuisen en snijden van groenten en sla. Dynamisch en proper kunnen werken.
Dhr. Dieter Hauwaerts
Zaventem
Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een administratief assistent. In deze functie zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben:
clasens
Vilvoorde
Voor onze nieuwe zaak zijn we op zoek naar twee keukenhulpen voor ondersteuning van de chef. Samen met de chef sta je in voor volgende taken.
Bruno SPAENS
Grimbergen
De job situeert zich in de koude keuken en omvat het bereiden van de schotels en slaatjes. Daarnaast behoort ook de Mise en Place en de desserten tot jouw…
Mevr. Van Gijzeghem
Vilvoorde
Voor onze vestiging in Vilvoorde zijn we op zoek naar een psychopedagogisch werker ifv vervanging tijdens zwangerschapsverlof.
Mevr. Annemie Gybels
Vilvoorde
De Assistent Werkleider Groen zorgt voor een kwalitatieve dagelijkse uitvoering van de opdrachten. De hoofdtaak van de Assistent Werkleider Groen is de…
Mevr. Leslie Ndondi
Vilvoorde
Professionnel 3ème degré Services aux personnes. Als verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Dhr. Quentin Suys
Zaventem
Voor ons kantoor gelegen te Zaventem zijn we op zoek naar een Management Assistant voor onze CEO. Jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit:
Mevr. Marlies De Vroede
Zaventem
Deze zomer gaan we van start met een uniek project voor werkzoekenden. We bieden je in 2019 gratis de vereisten opleidingen (Wet Jambon en Aviation Security)…
Christel De Breucker
Grimbergen
Dresseren van borden, koude gerechten. Général 3ème degré Domaine non précisé. De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)…