Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Forem jobs in Herentals

Page 1 of 139 jobs
Mevr. Evelien Peeters
Scherpenheuvel-Zichem
Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die…
Lien Elet
Tessenderlo
Als beenhouwer beheers je het vak tot in de puntjes. Je waakt er steeds over dat de kwaliteit van het aanbod op niveau blijft.
Renotec
Geel
Samen met je collega's werk je aan de renovatie van betonnen structuren op industriële sites. Dit kunnen werken zijn aan watertorens, silo's, bruggen en…
ATA IT
Sint-Katelijne-Waver
Als General Manager ben je verantwoordelijk voor het strategisch management, door het team (14 FTE) te leiden, bestaande partnerschappen te beheren en nieuwe…
Dhr. Wilem Lieten
Scherpenheuvel-Zichem
Je staat in voor het plaatsen en afwerken van ramen en deuren in aluminium, hout en PVC. Monteur en structure bois 24 mois. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Nadine Thielens
Tessenderlo
Aan de hand van architectuurplannen maak je een 3D-model in Tekla Structures en verwerk je de benodigde wapening en instortdelen in dit model.
Mevr. Tania Danckaerts
Aarschot
Als merkstrateeg heb je een van de meest veelzijdige jobs binnen ons agency. Als hoofdtaak sta je in voor het uitwerken van een marketingstrategie op maat voor…
Mevr. Caroline Gasia
Tremelo
Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek?
YVES BECKERS
Tessenderlo
Professionnel 7ème spécialisation Agronomie et biotechnologie. Voor onze garage zijn we op zoek naar een automonteur. Het voertuig testen en afstellen.
Patrik Ceulemans
Begijnendijk
Metsers helpen bij hun werkzaamheden op bouwwerven in Vlaams-Brabant en regio Brussel. Aanbrengen van materialen zoals stenen, zand en cement.