Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,033 jobs
Mevr. Irina Degroote
Hooglede
Wij zijn een bouwbedrijf gelegen te Hooglede/Gits gespecialiseerd in het plaatsen van (gyproc)wanden, plafonds, ramen en deuren... Monteur en agencement 6 mois.
DECOCK HR
Comines-Warneton
Op regelmatige basis komen er goederen van ons toe op de luchthavens van Luik en Brussel. Deze dienen 's nachts te worden opgehaald met onze camionette en…
Dhr. Wouter Vanhee
Diksmuide
Vanhee Accounting & Consulting zoekt streekgenoot ! Stuur uw motivatiebrief en cv naar info@vanhee-accounting.be Neem een kijk op onze nieuwe website:
Katja Govaert
Diksmuide
Als servicedesk medewerker geef jij de klanten ondersteuning bij onze digitale producten en diensten, zowel telefonisch als schriftelijk:
Dhr. Dieter Bocket
Houthulst
BKT dakwerken is op zoek naar een gemotiveerde dakwerker. Platte daken, isolatie, EPDM plaatsen en alle randafwerking. Onderdak, pannen, leien, velux enz.
Gianni Bulcke
Houthulst
U staat in voor het dekken van platte en hellende daken. De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten).
Dhr. Broutin Michael & Kinsabil Dempsey
Hooglede
Je komt terecht in een afwisselende job waarin je verantwoordelijk bent voor het plaatsen van binnendeuren, gevelbekleding,... 3,5t en max. 8 plaatsen.
DECOCK PLANTS
Comines-Warneton
Vous travaillez dans plusieurs départements de notre production: Piquage de boutures, emballage, fabrication de chariots, empotage, etc.
Dhr. Pascal Roegiers
Ypres
In onze zaak staat u in voor de afwas en helpt u bij de voorbereidingswerken van de koude keuken (mise en place, groenten wassen enz...).
TRAIT D' UNION
Comines-Warneton
Vous effectuez de la manutention (emballage, conditionnement, étiquetage). Vous renforcez les équipes existantes. CDD appelé à déboucher sur un CDI.