Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,512 jobs
Pour une entreprise qui se charge du transport de citernes contenant des produits alimentaires, nous recherchons un nettoyeur industriel.
Dhr. De Cubber Philip
Lichtervelde
Wij zijn op zoek naar een zaalmedewerker met enige ervaring in de horecasector. Je ontvangt de klanten, stelt hen de gerechten voor, neemt de bestellingen op en…
Dhr. Klaas Devriendt
Lichtervelde
Je staat in voor het opnemen van bestellingen, het serveren/afruimen van gerechten en het schenken van wijn. Equipier polyvalent de restauration 6 mois.
Mevr. Michèle Battheu
Roeselare
Ben jij een warme en toegewijde persoonlijkheid? Ga je graag met ouderen om en ben je een teamspeler? Spreekt onze droom van ‘WARME zorg’ jou aan?
De Cuyper Frederik
Wingene
Kassawerk Onderhoud winkel Rekken aanvullen. Vendeur en équipement de la personne. Niveau non précisé Domaine non précisé. Producten naar een afdeling brengen.
Dhr. Wouter Loosvelt
Roeselare
Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en/of kabels. Je plaatst industriële elektrische componenten zoals schakelaars, bedieningsapparatuur, meet-…
Mevr. Stien Peeters
Roeselare
We zijn op zoek naar een begeleider voor ouders van kinderen met autisme van nul tot 6 jaar voor de regio Westhoek. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Jaques Geert
Torhout
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Onze voornaamste taken zijn verbouwingen, aanleg opritten en terrassen, vloeren en faiences, voegwerken en…
Agilitas Mons
Roeselare
Vous effectuerez le chargement de déchets dans des bennes. Vous trierez les déchets à l'aide d'une grue. Vous contrôlerez la qualité et l'acceptation de la…
Mevr. Nathalie Claerhout
Ardooie
Je ontwikkelt nieuwe producten of technische verbeteringen van een bestaand product. Je verbetert concepten naar haalbaarheid toe en werkt ze technisch uit.