Forem jobs in Lievegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,139 jobs
Mevr. Thijs Monika
Lievegem
Je bent - onder de supervisie van de Team Leider - verantwoordelijk voor het coördineren, controleren en meewerken aan de uitvoering van de dagelijkse…
Mevr. Tamara Gering
Ghent
Het verzorgen van het grafisch ontwerp van: Drukwerk, advertenties, uitnodigingen, affiches,social media, ... Ondersteuning bij de opvolging van het intieur van…
Mevr. E. Vidts
Ghent
De functie omvat koude keuken, warme keuken en afwas. Commis de cuisine 24 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. De goederen ontvangen en controleren.
Ann Eschler
Ghent
Je staat in voor het vervoer van schroot op het terrein van ArcelorMittal. Je staat in voor het reinigen van het voertuig. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. E. Vidts
Ghent
De functie omvat koude keuken, warme keuken, afwas, kwaliteitscontrole, stockbeheer en leiding geven in de keuken. Chef de cuisine 60 mois.
Nick Van Vooren
Eeklo
Leraar plastische opvoeding, expressie FT van 16/10/2019 t.e.m. Enseignant de cours généraux dans l'enseignement secondaire supérieur.
Dhr. Tony Foré
Eeklo
Je vervaardigt kwalitatief schrijn- en meubelwerk met vooral cnc-machines maar ook met traditionele houtbewerkingsmachines.
Luc Verhelst
Eeklo
Bijhouden boekhoudprogramma, uren van werknemers bijhouden, uitgebreider takenpakket is te verkrijgen bij de werkgever, de functie kan aangeleerd worden via IBO…
Geoffrey Fabry
Maldegem
Op zoek naar een écht leuke horeca job? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een enthousiaste barmedewerker (M/V) die de bar van een cafetaria voor zijn/haar rekening…
Carine DE JAEGER
Lievegem
Om het drukke tuinbouwseizoen op te vangen, zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons te kunnen bijstaan in de plantenkwekerij.