Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 747 jobs
Dhr. VANUYTRECHT Pieter Jan
Herk-de-Stad
Meewerken bij de deegbereiding en het bakken, chocolateren, inpakken van ambachtelijk bereide wafels. U staat mee in voor het reinigen van de machines en het…
Oh'Green
Lummen
Vous avez un diplôme baccalauréat avec une orientation créative et vous. Bachelier professionnel Art, photographie et techniques graphiques.
Joseph GILISSEN
Herk-de-Stad
Voor het plukken van peren en appelen in het kader seizoensarbeids zoeken wij 3 fruitplukkers. Het plukken van het fruit manueel en via plukwagens (in de open…
Philippe Grégoire
Herk-de-Stad
Wekelijks onderhoud van de woning: Stofvegen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen,... Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. Anneleen Jans
Herk-de-Stad
Professionnel 7ème spécialisation Services aux personnes. Wij hebben 9 serviceflats en 5 kamers voor herstelverblijf. Proper linnen ontvangen en verdelen.
Steven Jans
Beringen
Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar chefkok. Als chef sta je in voor volgende dingen: De aankopen en het opvolgen van de leveringen.
Ankie Rykers
Lummen
Professionnel 3ème degré Soins de beauté. Je staat in voor volgende taken: Haarverzorging dames - heren en kinderen. De klant verwelkomen en installeren.
Dhr. Maesen Filip
Lummen
Professionnel 7ème spécialisation Mécanique, électromécanique et métal. Professionnel 3ème degré Mécanique, électromécanique et métal.
Mevr. Ilse Andries
Beringen
Schoonmaak van schoolgebouwen Beringen - Lummen. Technicien de surface 24 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen.
Mevr. Evi Van Autryve
Heusden-Zolder
Je zorgt voor een optimale werking van de overslag. Je controleert en sorteert binnenkomende stromen hoofdzakelijk met behulp van een wiellader (bull), maar…