Forem jobs in Lummen

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 635 jobs
Mevr. Nijs Els
Lummen
Professionnel 3ème degré Services aux personnes. Professionnel 7ème spécialisation Services aux personnes. Je biedt hulp- en dienstverlening aan bestaande uit…
Dhr. Simons Frank
Lummen
Als productie coördinator kan je rekenen op een uitdagende en afwisselende job, waar je voor het realiseren van de productiedoestellingen nauw samenwerkt met…
Mevr. Sarina Claes
Lummen
Professionnel 3ème degré Soins de beauté. Je staat in voor het wassen, drogen, knippen, kleuren ... Van dames-, heren- en kinderkapsels.
Dhr. Ludo Elsen
Beringen
Professionele informatie en reglementering bijwerken. Dossiers behandelen en opvolgen (samenstellen, samenvatten, bijwerken van bestanden, ...).
Marijse Vangelabbeek
Hasselt
Professionnel 3ème degré Services aux personnes. Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis.
Eveline De spiegeleire
Diest
Voor ons productiebedrijf gespecialiseerd in de productie van ambachtelijke patés, zijn we dringend op zoek naar productiemedewerkers - meewerken aan de…
Mevr. Kirsty Loos
Beringen
De kok(kin) van het woonzorgcentrum maakt deel uit van de centrale keuken. Je staat in voor de organisatie en bereiding van aangepaste, lekkere, gezonde en…
Mevr. Aerts
Beringen
Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Als teamleider verkoop binnendienst zal je takenpakket bestaan uit: De relatie met de klant onderhouden.
Dhr. Thys
Hasselt
Voor onze afdeling telesecretariaat zijn we op zoek naar een extra kracht om ons dynamisch team te versterken. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Ton Van Loon
Genk
Voor MPI De Luchtballon zijn wij dringend op zoek naar een medewerker voor het schoonmaken van klaslokalen, burelen, sanitaire ruimtes en keuken.