Forem jobs in Maldegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 483 jobs
Mevr. Van Maele Katrien
Maldegem
Groep INTRO te Maldegem is op zoek naar 4 gemotiveerde arbeiders om de groenploeg te versterken. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Martine Van Nieuwenhuyse
Maldegem
Net houden van gemeentelijke gebouwen, zodat een aangename omgeving voor de collega’s en voor de burgers ontstaat. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dhr. Eric Lanis
Maldegem
Kennis van electriciteitsruwbouw en afwerking, zelfstandig kunnen werken. Technicien d'installation et de maintenance industrielle 24 mois.
Mario Martlé
Maldegem
De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. De ruimtes ventileren en verluchten. Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmakenµ.
Patricia Chaves d'Aguilar
Maldegem
Als elektricien zal u in de werkplaats onderdelen elektrisch aansluiten alsook testen. Technicien d'installation et de maintenance industrielle 24 mois.
Mevr. Annelies Vanderbauwhede
Maldegem
Dumaplast is een toonaangevend bedrijf in de productie en verkoop van kwaliteitsvolle decoratieve pvc-materialen. Je begeleidt je klant van a tot z:
Caroline Loose
Maldegem
Je zal instaan voor de verkoop van brood en patisserie in onze bakkerij. Je vult ook de winkel aan bij openingstijd. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dhr. Kim Gyselbrecht
Maldegem
Als vertegenwoordiger ben je het gezicht en contactpersoon van ons bedrijf. Je bezoekt zowel bestaande klanten & stelt het bedrijf voor tijdens prospectie.
Mevr. Els Braeckman
Lievegem
Het Woon – en Zorgcentrum De Linde vzw is een Christelijk geïnspireerd woonzorgcentrum voor 138 zorgbehoevende ouderen. Technicien de surface 6 mois.
Mevr. Sierens Elke
Lievegem
Bachelier professionnel Services médicaux et paramédicaux. Professionnel 4ème degré Services médicaux et paramédicaux. Infirmier en soins généraux 6 mois.