Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,205 jobs
Mevr. Stefanie Pintelon
Sint-Martens-Latem
Je zal ons echt gelukkig maken als je de verantwoordelijkheid over de volledige administratie van de 3 kantoren kan opnemen. Assistant de direction 60 mois.
Mevr. Werving & Selectie
Melle
Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een…
Ziliha Kahya
Ghent
Je staat in voor het vervoer van stukgoederen. Je vertrekt van aan het depot maar doet de verdeling in regio groot Gent. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dhr. Philip De Schampelaere
Merelbeke
Je poetst de schoolgebouwen secundair onderwijs op twee vestigingsplaatsen. Je zorgt voor de schoonmaak en het onderhoud van de leslokalen, vergaderzalen,…
Mevr. Brigitte De Baere
Melle
Voltijdse vervangingsopdracht (22u) voor AV natuurwetenschappen (1e graad) en AV aardrijkskunde (1e graad en 2e graad TSO). Een of meerdere vakken aanleren.
Inge Vandendriessche
Lede
Je werkt als medewerker onderhoud in de grootkeuken op onze campus te Lede. Je werkt in dagdienst en werkt 1 weekend op 4. Commis de cuisine 6 mois.
Eline Marecaux
Melle
Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol…
Mevr. Indira
Destelbergen
Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar een Call Agent(m/v) om ons dynamisch en gemotiveerd team te versterken. Niveau non précisé Domaine non précisé.
An cuyvers
Merelbeke
Je geeft les in de landelijke steinerschool de Munte. Naast je pedagogische opdracht in de klas voer je ook toezicht uit en neem je deel aan vergaderingen,…
Mevr. Evelyn
Oosterzele
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste keukenmedewerker m/v. Je helpt mee bij het afvullen van de maaltijden in isothermische dozen.