Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Forem jobs in Neerpelt

Page 1 of 438 jobs
Dhr. Lambert Alders
Neerpelt
Voor onmiddellijke indiensttreding zijn wij op zoek naar een magazijnier. Controle en uitpakken van leveringen. Opzoeken van artikels voor klanten.
Mevr. Antje Vaesen
Overpelt
Afhaalbonnen maken Leverbonnen maken Telefoons behandelen Afrekenen met particulieren klanten Offertes maken. De klant of de verkoper erover inlichten.
David Peerlings
Neerpelt
Hou jij van een uitdaging met sociale contacten dan zijn we op zoek naar jou. Als nieuwe zaak zijn we momenteel op zoek naar een medewerker die instaat voor…
Mevr. P. Voogt
Overpelt
Je doet de financiële berekeningen voor draaideurprojecten. Je vergelijkt prijzen en voorwaarden van zowel materialen als onderaannemers.
Dhr. Simons
Neerpelt
Binnendienst dagelijks contact met en opvolging van bestaande en nieuwe klanten zowel particulieren als zelfstandigen zowel administratieve als commerciële…
Mevr. Driesen Lutgarde
Neerpelt
Je houdt van gevarieerd werk Je bent flexibel ingesteld en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken Je volgt de instructies van je meerdere nauwlettend…
Mevr. Huguette Zeegers
Neerpelt
Versnijden en verkopen van kaas en charcuterie; Niveau non précisé Domaine non précisé. De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden.
Mevr. Liesbeth Tielens
Overpelt
Je staat in voor de coördinatie en opvolging van een duurzaam beheer van de gemeentelijke wegen. Opvolgen van technische dossiers i.v.m.
Dhr. Wouter Klok
Overpelt
Reinigen van wagens van binnen en buiten (carrosserie, velgen,...). Wagens polijsten en waxen indien nodig - interieur reinigen (dieptereiniging interieur +…
Mevr. Bollen Martine
Overpelt
Leerkracht Frans, voltijdse opdracht in de 1ste graad Secundair Onderwijs. Enseignant de cours généraux dans l'enseignement secondaire supérieur.