Forem jobs in Nevele

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 957 jobs
Evi Van de Steene
Ghent
Als medewerker van ons schoonmaakteam sta je in voor het hygiënisch schoonmaken van patiëntenkamers,. Sanitair, lokalen in het ziekenhuis,… aan de hand van…
Mevr. Jasmine
Nevele +3 locations
Bachelier professionnel Psychologie et pédagogie. Ben je op zoek naar een toffe tijdelijke job voor in augustus? Perfect, dan zijn wij op zoek naar jou!
Mevr. Vuylsteke Sophie
Deinze
Plaatst bestellingen en registreert/assisteert bij voorraadbeheer. Zorgt voor de bereiding van de maaltijden volgens het recept. Commis de cuisine 6 mois.
U bent verantwoordelijk voor een tuin met een oppervlakte van 2 Ha. Het maaien van het gras - Snoeien van de hagen - Ondehoud van de boomgaard - Onderhoud van…
Sarah Roost
Merelbeke
Wie zijn wij 130 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Documenten coderen, klasseren en archiveren.
Mevr. Els Braeckman
Lievegem
Het Woon – en Zorgcentrum De Linde vzw is een Christelijk geïnspireerd woonzorgcentrum voor 138 zorgbehoevende ouderen. Technicien de surface 6 mois.
Mevr. Vuylsteke Lies
Ghent
Daphne is op zoek naar een voltijdse poetsdame of -heer voor de schoonmaak van het bedrijf te Sint-Denijs-Westrem. Technicien de surface 24 mois.
Mevr. Floor Arnaert
Ghent
Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en…
Mevr. Isabelle Cordewiner
Ghent
Het schoonmaken van de centrale ruimtes, kantoren en sanitair. Afstoffen, stofzuigen en dweilen van vloeren (met kuismachine). Technicien de surface 24 mois.
kristof Standaert
Ghent
U onderhoud de burelen U poetst voertuigen langs binnen U strijkt en wast textiel U rijd het gras af en voert klein tuin onderhoud uit.