Post your CV - It only takes a few seconds

Forem jobs in Nieuwrode

Page 1 of 826 jobs
Mevr. NANCY PONSAERTS
Leuven
€13,28 per uur
Je maakt deel uit van een mobiele ploeg (van klant naar klant) in de regio Vlaams-Brabant. Opstapplaats is voorzien in Aarschot. Technicien de surface 6 mois.
Gijs Wevers
Aarschot
Bachelier professionnel Services médicaux et paramédicaux. Leraar voeding-verzorging in 2e SO. Een of meerdere vakken aanleren.
Dhr. Steven Zutterman
Rotselaar
Je ontvangt en controleert de inkomende goederen. Je zet materialen klaar voor chauffeurs, monteurs en techniekers. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. Olivia Mollin
Leuven
€2.400 per maand
Zin in een job om in te bijten met als bonus onmiddellijk een vast contract ? Voor één van onze klanten, een voedingsbedrijf in Tienen , zijn we op zoek naar…
Mevr. Caroline Gasia
Tremelo
Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek?
Mevr. Vanderwegen Erica
Leuven
Als fitness coach sta je in voor het algemene onthaal van bestaande en nieuwe leden. Je logt hen op een correcte manier in en bedient hen eventueel ook aan de…
Mevr. Josera
Aarschot
Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor de grote herstellingen aan het koetswerk.
Dhr. Vrancken Johan
Leuven
Voltijdse functie als logistiek medewerker van VZW Comité voor onderwijs - Heilig Hartinstituut Heverlee. Assistant de projet 6 mois.
Mevr. NANCY PONSAERTS
Leuven
Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes. Je bent verantwoordelijk voor dagelijkse en periodedieke werken.
Marc Van Avondt
Keerbergen
Professionnel 7ème spécialisation Soins de beauté. Kleuringen en balayages, permanenten uitvoeren; De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen.