Forem jobs in Oostduinkerke

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 258 jobs
Dhr. Patrick Borgonie
Koksijde
Wij zoeken een gemotiveerde kracht die kan meehelpen in de keuken. Salades dresseren, groenten wassen en snijden, frietjes bakken, de kok assisteren, de keuken…
Dhr. Bistronome
Koksijde
VOOR ONS RESTAURANT TE ST IDESBAALD ZIJN WE OP ZOEK NAAR VERSTERKING VOOR ONS GOEDE TEAM Hoe ziet jouw dag bij Le Bi 'Stronome eruit?
Mevr. Saskia
Nieuwpoort
't Marmietje is op zoek naar een fulltime barman, liefst met ervaring. Best omgeving Nieuwpoort ivm service coupé. De betaling voor de consumpties innen.
Ashana Broucke
De Panne
Ter versterking van ons schoolteam bij GO! Atheneum Calmeyn in De Panne zijn we op zoek naar een enthousiaste poetsmedewerker Voorzien opstart:
Romeo Rau
Nieuwpoort
Toonbankverkoop onderhoud binnen de vishandel algemene taken. Niveau non précisé Domaine non précisé. De voorraad ordenen en de producten uitstallen.
Peter Leuridan
Nieuwpoort
U bezit kennis van vzw boekhouden en doet de boekhouding van beide organisaties. U staat mee in voor het onthaal (mondeling, telefonisch) in CAR Elora.
Sofie Blomme
Nieuwpoort
Er is plaats voor een nieuwe enthousiaste medewerker in ons team! Wij zijn heel dringend op zoek naar een medewerker om ons keukenteam te versterken.
Jan Nagels
Koksijde
Professionnel 4ème degré Services médicaux et paramédicaux. WZC Dunecluze is dringend op zoek naar een diensthoofd voor de thuisverpleegkundige dienst.
Dhr. Sillis Bart
Veurne
Dakwerken Loncke maakt deel uit van de ESE Group. Deze groep spitst zich toe op het aanbieden van technische totaaloplossingen vanuit een ecologisch verantwoord…
Sigrid Reynaert
Ostend
Als medewerker van ons schoonmaakteam sta je in voor het hygiënisch schoonmaken van de verblijfsafdelingen in ons ziekenhuis. Technicien de surface 6 mois.