Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Forem jobs in Oostduinkerke

Page 1 of 456 jobs
Marc Dekervel
Veurne
Veurne is op zoek naar een Geestelijk Consulent voor woonzorgcentrum Ter Linden. De geestelijk consulent is beschikbaar voor de bewoners en hun familie die…
Dhr. maenhout steve
Nieuwpoort
We zijn op zoek naar een gemotiveerde kracht die bereid is in onze winkels te Bredene, Middelkerke en Nieuwpoort te werken. Je werkt volgens PC 110, loon 3.
Bart Depelchin
Nieuwpoort
Professionnel 7ème spécialisation Services aux personnes. Professionnel 3ème degré Services aux personnes. Ondersteunen van de zorg in een woonzorgcentrum.
Bart Depelchin
Nieuwpoort
Bachelier professionnel Services médicaux et paramédicaux. Professionnel 4ème degré Services médicaux et paramédicaux.
Mevr. Irina Jung
Veurne
Binnen ons bedrijf maken we nachttafeltjes, boxsprings, zetelrompen, stalen, ... Als magazijnier zal je instaan voor diverse magazijnierstaken & clarckwerk:
Mevr. Naomi Wintein
Nieuwpoort +1 location
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als…
Sofie Blomme
Nieuwpoort
Wij zijn heel dringend op zoek naar een kok voor het bereiden van de maaltijden, zowel voor koude als warme keuken. Chef de cuisine 24 mois.
Linda vansever
Ostend
U bent de vaste 'vlinder' teamleider in afdeling B (bestaande uit 3 ateliers van+- 6 tot 30 personen en een magazijn). Général 3ème degré Domaine non précisé.
Dhr. Bistronome
Koksijde
VOOR ONS RESTAURANT TE ST IDESBAALD ZIJN WE OP ZOEK NAAR VERSTERKING VOOR ONS GOEDE TEAM Hoe ziet jouw dag bij Le Bi 'Stronome eruit?
Ella Debruyne
Veurne
Vlaemynck is altijd op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's die ons logistieke team kunnen versterken en onze dagverse producten bij de klant afleveren.