Post your CV - It only takes a few seconds

Forem jobs in Oosterzele

Page 1 of 1,545 jobs
Mevr. Evelyn
Oosterzele
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste keukenmedewerker m/v. Je helpt mee bij het afvullen van de maaltijden in isothermische dozen.
Mevr. Bernadette Middernacht
Sint-Lievens-Houtem
WZC Ter Kimme is een dynamisch woonzorgcentrum gelegen in het centrum van Sint - Lievens - Houtem. Wij huisvesten 142 bewoners en geven dienstverlening aan een…
Mevr. Lepouttre Lucy
Ghent
€13,28 per uur
Voor een bedrijf te WONDELGEM zijn wij op zoek naar een full-time schoonmaker(ster). Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes:
Katrien Ally
Sint-Lievens-Houtem
Voorbereidende productiemaatregelen (juiste rol papier opsteken..). Bedienen en bijsturen van de vulmachine. Wekelijks onderhoud van de machines.
Dhr. Geenens Christian
Oosterzele
Professionnel 7ème spécialisation Services aux personnes. Als zorgkundig medewerker sta je in voor de dagelijkse zorg aan onze bewoners, samen met ons…
Dhr. Kristy Verhoeven
Oosterzele
Als plaatwerker koetswerk heb je de volgende taken: Voorbereiden van de vrachtwagen nl. Stukken schuren, mastiekeren, grondlaag aanbrengen.
Mevr. Delfine Priau
Oosterzele
Je voert wegmarkeringen uit op de openbare weg,met een ploeg. Je staat in voor het beveiligen van de werfomgeving en de openbare weg door signalistatie, kegels …
Mevr. Delfine Priau
Oosterzele
Werk je graag actief mee aan verkeersveiligheid? Hou je van afwisseling?Almaroma is op zoek naar een planner! Volgende zaken behoren tot je takenpakket:
Marleen Christiaens
Melle
Care is op zoek naar een deeltijdse schoonmaakmedewerker bij onze klant te Melle. Snelle opstart!Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van…
/ K. Rademaker / D. Vermeiren
Ghent
Inchecken en uitchecken van gasten. Vergaderzalen klaar zetten, afruimen, opfrissen. Niveau non précisé Domaine non précisé.