Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,759 jobs
ECOLE PHILIPPE GELUCK
Herseaux
Niveau non précisé Domaine non précisé Avoir un diplôme de puériculteur/trice est un atout. Vous êtes impérativement dans les conditions PTP + (C63.3 à retirer…
CONFISERIE RIAL
Zwevegem
Pour notre société spécialisée dans la fabrication de confiserie, nous sommes à la recherche d'un collaborateur (H/F) en production polyvalent.
Chloe Valcke
Oostrozebeke
Je werkt als rechterhand binnen een betonfirma: Het aansturen van een klein team van 5 mensen. Verantwoordelijkheden over bepaalde documenten opnemen.
Johan Wastijn
Deerlijk
U helpt bij de voorbereiding van de maaltijden - u staat in voor het portioneren van de maaltijden - u helpt bij de schoonmaak van de lokalen van de keuken -…
Mevr. De Trog
Waregem
De draden gaan door een oven en krijgen een frisé. Je stelt de machines in en staat in voor de bediening. Je werkt in de vast nacht, opleiding in 2 ploegen.
Zanvo Hector
Mouscron
Bachelier professionnel Travail social Vous êtes titulaire d'un diplôme de bachelier/d'un graduat, de préférence dans le secteur social.
Dhr. Stijn Goossens
Deerlijk
Finipur is een internationale trendsetter in het aanbrengen van technische coatings en innovatieve toepassingen voor de afwerking van halffabricaten.
Dhr. Nicola Demeulemeester
Kortrijk
Voor onze klant, een internationale speler regio Waregem, gaan wij op zoek naar een high level Personal Assistant. Indien nodig, maak je een actieplan op.
Mevr. Sofie Doom
Meulebeke
Heb jij eenpassie voor orde en netheid en poetsen? Hou je ervan om zelfstandig te werken en inititiatief te nemen? Dan pas je perfect in ons team.
Mevr. HR-Medewerker
Tielt
Vulkoprin is een familiebedrijf, waar inspraak en diversiteit centraal staan.Onze afdelingen vormen een hecht team. 3,5t en max. 8 plaatsen.