Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,221 jobs
Mevr. Nathalie Claerhout
Roeselare
Je bent verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de projectleiders. Je verwerkt prijsaanvragen en prijsvergelijkingen van onderaannemers.
Leen Berteele
Roeselare
Voor een outsourcingbedrijf gaan we op zoek naar een junior dossierbeheerder, daarbij zorg je enerzijds voor de technische voorbereiding en afwerking van…
Mevr. Nathalie Claerhout
Roeselare
Je luistert actief en benadert de vragen van uw klanten op een analytische manier. Je staat in voor de productie en schadebeeer van dossiers (BOAR) van KMO's.
Mevr. Sylvie Dejonghe
Roeselare +1 location
Samen met je collega-boekhoudster ben je verantwoordelijk voor de verwerking van alle financiële en boekhoudkundige gegevens.
Mevr. Leen Desmet
Roeselare
Professionnel 3ème degré Mécanique, électromécanique et métal. Ervoor zorgen dat de toegewezen werkopdrachten met betrekking tot opkuis van occasiewagens tegen…
Luc Baekelandt
Roeselare
[B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. 3,5t en max. 8 plaatsen. Onderhoudsoperaties of sneldienst interventies aan een voertuig uitvoeren.
Dhr. Herco Eshuis
Roeselare
Rijden van diervoeders vanaf productielocaties Izgem en Ingelmunster en Gent naar boeren. Vervoer zal worden uitgevoerd met bulkwagens.
Dhr. Eric Vercruysse
Roeselare
Je staat in voor de aanleg en het onderhoud van tuinen. Je onderhoudt groenzones van bedrijven. Je voert kleine verhardingswerken uit. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Nele in De Man
Roeselare +1 location
Ga je op zoek naar een accountancykantoor waar ‘persoonlijke waardering’ , ‘engagement” en ‘talentontwikkeling’ dé centrale waarden zijn? En last but not least:
Greet Duron
Ardooie
In onze bedrijfsfilosofie staan “innovatie” en “continue verbetering” centraal. Innovatie, om ons steeds verder te kunnen onderscheiden van onze concurrenten en…