Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,489 jobs
Mevr. HR-Medewerker
Tielt
Bij Vulkoprin maken we Vulkollan, dit is een kunststof met rubberachtige eigenschappen. Je kan het vergelijken met het maken van een taart:
Fleur Deprez
Tielt +1 location
Ondersteuning bieden in de ontwikkeling van innovatieve producten voor de hygiënemarkt (luiers, femcare, …); Kritisch analyseren en opvolgen van laboresultaten…
Mevr. Ria Christiaens
Tielt
Schoonmaken kamers en gemeenschappelijke ruimtes internaat opdienen en opruimen 4 ontbijten en 2 avondmalen huishoudelijke taken. Technicien de surface 24 mois.
Mevr. Sylvie Dejonghe
Tielt
Samen met je collega-boekhoudster ben je verantwoordelijk voor de verwerking van alle financiële en boekhoudkundige gegevens.
Josephine Velghe
Ardooie +1 location
€13,28 per uur
Versterk ons team als Schoonmaak Kampioen. Je zoekt een job in Ardooie en een uitdagende job in de schoonmaak. Je werkt samen met 2 collega's.
Mevr. HR-Medewerker
Tielt
Vulkoprin is een familiebedrijf, waar inspraak en diversiteit centraal staan.Onze afdelingen vormen een hecht team. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Naomi Wintein
Tielt +15 locations
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als…
Mevr. Mieke Berghman
Ingelmunster
Je assisteert collega's met grotere klasgroepen. Soms doe je aan co-teaching, soms worden groepen opgeslpitst in kleinere groepen.
Veerle Sentobin
Tielt
Je staat in voor de verwerking van boekhoudingen (aan- en verkoopboek, bank- en kassaverrichtingen) en de opmaak van BTW-aangiftes.
Mevr. Hilde Van Maele
Tielt
Door het onderhoud van het rusthuis mee instaan voor een nette, hygiënische en gezellige leefomgeving voor alle bewoners en werkomgeving voor alle…