Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 867 jobs
Cindy Vandenheede
Oostkamp
Voor ons Leef- en zorgdorp Sint-Jozef zijn wij op zoek naar een geschikte medewerker. Reinigen van toegewezen lokalen, gangen, ... Technicien de surface 6 mois.
Dhr. Jürgen Boone
Zedelgem +1 location
ENTRIO is gespecialiseerd in kantorenschoonmaak. In West-Vlaanderen en de regio Aalter, Deinze, Gent. Samen met ons team van 130 enthousiaste poetscollega’s…
Mevr. Katrien Sneppe
Oostkamp
Je staat in voor volgende taken: Het bedienen van de klanten; Schoteltjes en brochettes maken en inpakken; Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. stefanie pintelon
Oostkamp
Optimaliseren, digitaliseren en automatiseren van de kwaliteitsprocedures, -protocols en -registratie • Implementeren en monitoren van NIR- en andere…
De Cuyper Frederik
Wingene
Kassawerk Onderhoud winkel Rekken aanvullen. Vendeur en équipement de la personne. Niveau non précisé Domaine non précisé. Producten naar een afdeling brengen.
Natalie Vanslembrouck
Kortemark
Voor ons schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een ernstige en gemotiveerde schoonmaak(st)er die schoonmaken met een glimlach. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Sigrid Reynaert
Ostend
Als medewerker van ons schoonmaakteam sta je in voor het hygiënisch schoonmaken van de verblijfsafdelingen in ons ziekenhuis. Je werkt 1 op 3 zaterdagen.
Mevr. Annelies Deschaght
Oostkamp
BMT Group is an International Industrial Holding of Belgian origin that realises an annual turnover of 600 million euros across four main divisions.
Dhr. PATRICK
Bruges
Op zoek naar een (hulp-) kok die samen met de chef-kok instaat voor het bereiden van de gerechten. Als de chef-kok niet aanwezig is kan je zelfstandig werken.
Mevr. Fabienne Allaert
Wingene
Schaven van allerhande profielen voor de doe-het-zelf sector. Verlijmen van de toplagen op multiplex drager. Schaven op de gevraagde afmetingen.