Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,308 jobs
Inge Vandendriessche
Lede
Je werkt als medewerker onderhoud in de grootkeuken op onze campus te Lede. Je werkt in dagdienst en werkt 1 weekend op 4. Commis de cuisine 6 mois.
Paepsemlaan 11A 1070 Anderlecht BELGIQUE
Asse
Nous recherchons un(e) employé(e) administratif(ve) pour assister notre bureau à Asse. Accueil et réception téléphonique, commandes de matériel de bureau et de…
Mevr. Tina Van Laere
Lede
€1.885 per maand
OCMW Lede is momenteel op zoek naar een technisch beambte schoonmaak voor WZC Markizaat. Het betreft een voltijds contract van bepaalde duur (tot 30/06/2020).
Eline Marecaux
Melle
Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol…
Mevr. Tina Van Laere
Lede
€1.927 per maand
OCMW Lede is momenteel op zoek naar 2 zorgkundigen voor WZC Markizaat. Het betreft telkens een voltijds contract van bepaalde duur (6 maand, mogelijks…
Petra Moreels
Zottegem
Klaarzetten van de maaltijden (warme maaltijden, boterhammen); Bedeling van de maaltijden, afruimen van de dienbladen; Niveau non précisé Domaine non précisé.
Ziliha Kahya
Ghent
Je staat in voor het vervoer van stukgoederen. Je vertrekt van aan het depot maar doet de verdeling in regio groot Gent. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. Brigitte De Baere
Melle
Voltijdse vervangingsopdracht (22u) voor AV natuurwetenschappen (1e graad) en AV aardrijkskunde (1e graad en 2e graad TSO). Een of meerdere vakken aanleren.
Tiny Milliau
Wetteren
Professionnel 3ème degré Services aux personnes. Als verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Vanessa De Rore
Wortegem-Petegem
Je staat mee in voor de technische kant bij het plaatsen van een zwembad. Je plaatst de filterinstallaties, je legt kabels en leidingen aan, je plaatst…