Forem jobs in Zeebrugge

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 415 jobs
Dhr. Bhupinder singh
Knokke-Heist
Binnen onze zaak zal je instaan voor het bereiden van frituurproducten en kebab gerechten. Schoonmaken en snijden van groenten; Leveringen doen met een brommer.
Dhr. Maljers Nick
Knokke-Heist
Klaarzetten van dranken en onderhoud bar. Mise-en-place in bar en/of zaal. Bedienen van dranken en gerechten. Zorgen voor een prima klantentevredenheid.
Singh manjinder
Blankenberge
Pitta nr 1 is op zoek naar iemand de veel ervaring heeft in de doner kebab. Je doet de voorbereidingen van de groenten en slaatjes. Commis de cuisine 6 mois.
Mevr. Svenja Lenoor
Blankenberge
Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden…
Sofie Dauwens
Blankenberge
Je werkt in onze speelzaal en bedient de klanten aan de bar, de slots en aan de speeltafels. Je geeft speluitleg over de slots, je verricht uitbetalingen en je…
liliane vandamme
Blankenberge
Employé d'étage entretien 6 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. De gemeenschappelijke delen onderhouden en schoonmaken.
Dhr. Vandycke
Knokke-Heist
De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken.
Marianne Dumez
Knokke-Heist
Bachelier professionnel Services médicaux et paramédicaux. U biedt zorg op maat aan de bewoners in WZC OLV van Troost te Westkapelle of WZC De Noordhinder te…
Mevr. Deboosere Emmy
Knokke-Heist
Verkoop - kassa - ontvangst goederen - onderhoud winkel. Vendeur en équipement de la personne 6 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Marie Fransen
Blankenberge
Je staat in voor het onderhoud van de sanitaire gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het park. Technicien de surface 6 mois. Je bent vrij op zondag.