Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 868 jobs
Mevr. Peeters Annick
Bruges
Poetsen van bewonerskamers en gemeenschappelijke ruimten binnen het woonzorgcentrum. Niveau non précisé Domaine non précisé. Kennis van de nederlandse taal.
Dhr. DEWACHTER
Blankenberge
Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een polyvalente kracht. Je zet de zaal klaar: Je helpt bij de bediening, je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving…
Dhr. Bart Vandemoortele
Blankenberge
Mede-eigenaars verwachten van een syndicus dat hij een toegevoegde waarde biedt op financieel, technisch en administratief vlak. Office 365 is geen vreemde.
Dhr. guy lootens
Knokke-Heist
Als medeverantwoordelijke voor de exploitatie van La Terrasse du Zoute sta je in voor de dagelijkse goede begeleiding van je collega's en de klanten.
Mevr. Utterwulghe
Knokke-Heist
Hebt u ervaring of bent u een young potential? Ingevolge de fusie van twee kantoren en werkuitbreiding, werven wij een vier vijfde of voltijdse medewerk(st)er…
Charlotte Bolle
Knokke-Heist
De Keukenchef wordt verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de werkzaamheden in de keuken en stuurt een team van ca. 6 koks en 3 afwassers aan.
Mevr. Staessens Ann
Bruges
Je bent mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse receptiewerkzaamheden, deze omvatten onder andere : In- en uitchecken van gasten,.
Mevr. Deboosere Emmy
Knokke-Heist
Verkoop - kassa - ontvangst goederen - onderhoud winkel. Vendeur en équipement de la personne 6 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dhr. Louis Goethals
Knokke-Heist
Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex · Opvolgen van een goed stockbeheer · Schoonmaakmateriaal onderhouden · Het correct opvolgen van…
Sijke Poorters
Bruges
€2.475 per maand
Stad Brugge organiseert een contractuele aanwervingsprocedure voor Deskundige Beheerorganisatie bij Openbaar Domein (salarisschaal B1-B3 – deadline 3 november…