Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 949 jobs
Mevr. Windmolders
Herk-de-Stad
Vendeur en alimentation générale 24 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen.
Oh'Green
Lummen
Bachelier professionnel Information et communication Vous disposez d'un Diplôme en Marketing, publicité et communication. Instore media & POS matériels.
Dhr. van Sandt
Diest
Als administratief medewerker op de dienst na verkoop van de afdeling keukens heb je een verscheiden takenpakket. De klant of de verkoper erover inlichten.
Jos Busselen
Halen
In deze functie zal je instaan voor het plukken van de aardbeien (zittend op de knieën). Je voert je taken steeds uit in open lucht.
Mevr. shirley
Diest
Als lid van ons team draag je actief bij aan de goede werking van het restaurant. Als veelzijdig teamlid ben je in staat om verschillende uitdagingen aan te…
Mevr. Marianne Wouters
Heusden-Zolder
Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de keukenuitrusting. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dhr. Wesley Kempeneers
Sint-Truiden
Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen. Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank. Warme snacks voorbereiden en beleggen.
Bert Was
Zonhoven
Je maakt deel uit van een leefgroepteam dat ondersteuning biedt aan personen met een mentale en meervoudige beperking.Je staat in voor het dagelijkse en…
Mevr. Anne Mariën
Tessenderlo
We zoeken een leraar LO voor het 1ste en 2de leerjaar. Het betreft een voltijdse opdracht. Momenteel loopt het vervangingscontract tot de herfstvakantie, er is…
Mevr. Evelien Peeters
Scherpenheuvel-Zichem
Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die…