Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 773 jobs
Rita KNEVELS
Houthalen-Helchteren
Je bent een administratieve duizendpoot en staat ondermeer in voor : Nazicht en boeken van aankoopfacturen. Receptie en opvolging van inkomend telefoonverkeer.
Mevr. Marsili Sabrina
Zonhoven +3 locations
Je staat in voor het dagelijks onderhoud van burelen en sociale lokalen in regio Zonhoven. Technicien de surface 24 mois. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Kerfs Eddy
Heusden-Zolder
Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de…
Isabelle Wils
Heusden-Zolder
Bachelier professionnel Mécanique, électromécanique et métal. Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van een dynamisch team maar je zal als enige van…
Isabelle Wils
Heusden-Zolder
Als lasser-monteur bij zal je in deze job je geen moment vervelen, er is steeds weer iets anders te doen, heel veel variatie dus! 3,5t en max. 8 plaatsen.
Isabelle Wils
Heusden-Zolder
Als elektricien voer je zelfstandig taken uit die je worden toegelicht door je ploegbaas. Onderhoud van nieuwe en bestaande installaties. Heb je een VCA attest?
Kristof Gybels
Heusden-Zolder
U helpt bij de klinkerwerken, het snoeien, draad spannen, bomen vellen,... Niveau non précisé Domaine non précisé. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Bart Vanheusden
Zonhoven
Als dossierbeheerder controleer je de volledige boekhouding van een aantal bedrijven. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie…
Team Hasselt
Houthalen-Helchteren
Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor een vlotte werking en doorstroom van het productieproces in de productiehal. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Vanlee Michelle
Heusden-Zolder
Witti Group = Gewapend met een onuitputtelijk creatief vermogen zet Witti de meest uiteenlopende ideeën om naar onvergetelijke momenten.