Page 1 of 640 jobs
Easily apply
Je gaat actief op zoek naar geschikte kandidaten voor de vacatures bij onze klanten. Je screent de kandidaten in een uitgebreid interview.
Easily apply
Contract van onbepaalde duur na een geslaagde uitzendperiode bij Forum Construct. Plaatsen van een frame , vloeren en plafonds. Je kan omgaan met stress.
Easily apply
Contract van onbepaalde duur na een geslaagde uitzendperiode via Forum Construct. Vervaardigen en plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen.
Easily apply
Wij bieden een contract van onbepaalde duur aan na een geslaagde uitzendperiode bij FORUM CONSTRUCT. Jij gaat samen met je collega's uit Lier de gevraagde…
Easily apply
Onze klant is leverancier van dakmaterialen voor doe-het-zelvers. Als jonge onderneming kennen zij een enorme sterke groei. Je komt rustig en gemotiveerd over;
Easily apply
Onze klant is een vooraanstaand glastuinbouwbedrijf met een oppervlakte van 20 ha, gespecialiseerd in de opkweek van groenteplanten voor de professionele…
Easily apply
Voor een supermarkt te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Het aanvullen van de winkelrekken. De winkel op orde houden.
Easily apply
Contract van onbepaalde duur na een geslaagde uitzendperiode via Forum Construct. Muren zetten door het metselen van draagelementen.
Willebroek
Easily apply
Voor onze klant te Willebroek zijn we op zoek naar een tester. Testen van binnengekomen audiomateriaal (mengtafels, micro's, etc).
Sint-Katelijne-Waver +5 locations
Easily apply
Contract van onbepaalde duur na een geslaagde uitzendperiode via Forum Construct. Bijstaan van kraan en graafmachine. Je kan goed in team werken.