Forum Jobs jobs in Opglabbeek

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 51 jobs
Voor een klant regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een dakwerker met reeds ervaring in deze sector. Je taken zullen bestaan uit: Je bent een echte teamplayer.
Express apply
Voor een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in glas en carrosserie zijn wij op zoek naar een carrossier/plaatslager. Neem dan snel contact op met ons!
Express apply
Voor een klant regio Hoboken zijn we opzoek naar een ploegbaas dakwerken. Het uitvoeren van diverse dakgerelateerde onderhouds- en herstellingswerken.
Express apply
Binnen een zeer gevarieerd takenpakket bent u verantwoordelijk voor: Het bedienen van het cliënteel (tuinaannemers,kwekers). Laden en lossen van de goedderen.
Express apply
Voor een klant regio Hoboken zijn we op zoek naar een dakwerker platte daken met reeds enige ervaring. Afbraak van bestaande daken en dak onderdelen.
Express apply
Voor één van onze klanten regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een technisch controleur voor platte daken. Je taken zullen bestaan uit: Je bent vlot met PC.
Express apply
Voor een klant regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een ervaren projectleider aluminium. Je taken zullen bestaan uit: Het uitwerken van technische concepten.
Express apply
Voor een bedrijf in Bree, gespecialiseerd in metalen constructies, zijn wij op zoek naar een samensteller. Plan lezen is hierbij noodzakelijk.
Express apply
Voor een bedrijf in Bree, gespecialiseerd in het produceren en leveren van betonwanden, zijn wij op zoek naar betonarbeiders. Ervaring of feeling met beton.
Express apply
Voor een bedrijf in Bree, gespecialiseerd in metalen constructies, zijn wij op zoek naar een lasser. Je staat in voor het lassen van stalen constructies met…
Express apply