Forum Jobs jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 69 jobs
Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Voer je preventief en curatief onderhoud uit.
Express apply
Je bent contactpersoon voor de verschillende bedrijven (geen particulieren) waar de schoonmakers die onder jouw hoede vallen de boel netjes houden.
Express apply
Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Doe je projecten in verschillende sectoren.
Express apply
Voor een bedrijf in Bilzen, gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van machines en gereedschappen, zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerk(st)er.
Express apply
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een host/hostess. Er staat een tent waar je de mensen naar toe moet brengen en wat uitleg geven over de diensten.
Express apply
Voor een toonaangevend contactcenter in Weert (Nederland) zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Als contactcenter medewerker werk je op verschillende…
Express apply
Contacteer dan Forum Jobs Heusden-Zolder. Voor een brasserie in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je bent de assistent van de chef.
Express apply
Beschik jij over een uitstekend analytisch inzicht? Ben je communicatief en organisatorisch sterk? Heb je doorzettingsvermogen en overtuigingskracht?
Express apply
Voor een broodjesbar zijn wij op zoek naar een medewerker. Je werkt de bestellingen af, je zorgt voor de bereiding van de pizza's en burgers.
Express apply
Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken wij een medewerker instellen/ombouwen spuitgietmachines. Ervaring met spuitgietmachines is een pluspunt.
Express apply