Post your CV - It only takes a few seconds

Freelance Opdrachten jobs in Antwerp (province)

Page 1 of 19 jobs
2-challenge
Antwerp (city)
Bij voorkeur ervaring heeft in opdrachten voor publieke opdrachtgevers. De opvolging van oriënterende bodemonderzoeken, beschrijvende bodemonderzoeken en…
Lloyds Register
Antwerp (city)
Freelance Assessor Kwaliteit en Veiligheid (Antwerpen). Deze diversiteit aan opdrachten maakt het voor jou elke keer weer leuk en uitdagend om op pad te gaan.
MAC21
Ranst
Een freelance job vol uitdagingen en afwisseling. Je werkt opdrachten uit op basis van de instructies van jouw collega’s. Dan ben je aan het juiste adres!
Humanistix
Kontich
Onze klant is op zoek naar een freelance functioneel analist die zich wil inzetten voor verschillende langdurige opdrachten. Goede kennis van UML en BPMN.
Van Roey ICT Group
Antwerp (city)
Op deze manier behartig je samen met de technische collega’s, accountmanagers en projectmanagers opdrachten in verschillende sectoren. Waarvoor zet jij je in?
Klinkt de variatie van te werken in verschillende opdrachten in de thuisverpleging, woonzorgcentra en ziekenhuisafdelingen als de uitdaging die je zoekt?
Van Roey ICT Group
Antwerp (city)
Op deze manier behartig je samen met de functionele consultant tal van diverse opdrachten. Als Office 365 developer, word je nauw betrokken bij onze projecten…
Humanistix
Antwerp (city)
Als enterprise IT architect geef je mee vorm aan het IT landschap. Het is een belangrijke ‘steer & govern’ rol. Aansturen van de lead solution architecten.
IT-Planet
Antwerp (city)
IT-Planet is een gespecialiseerd informatica projectsourcing bedrijf, gelegen te Gent. We zijn actief bij diverse grote klanten over heel Vlaanderen en Brussel…
Van Roey ICT Group
Kempen
We bieden je een waaier van jobs en opdrachten aan bij talrijke bedrijven over heel Vlaanderen. Je kan ervoor kiezen om via ons (verschillende) opdrachten uit…