Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 788 jobs
Indien je als postbode in een tweetalige gemeente of regio zou werken, moet je ook voldoende Frans spreken. Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of…
Gemeente Sint-Gillis / Commune de Saint-Gilles
Sint-Gillis
POSTULEZ MAINTENANT Publiée le:mer. 14 août 2019 Postulez avant le:sam. 14 septembre 2019 Lieu: L'Administration Communale de Saint-Gilles Administration…
Stuur je CV én geef vijf ideeën voor boeiende artikels over jouw gemeente + werk één van die ideeën echt uit als artikel voor HLN en voeg dit toe bij je…
Gemeente Puurs-Sint-Amands
Sint-Amands
In Puurs-Sint-Amands valt zoveel meer te beleven en vinden mensen elkaar in het CC Binder. Het Cultureel Centrum organiseert heel wat producties en evenementen.
Gemeente Sint-Gillis-Waas
Sint-Gillis-Waas
Welzijnsvereniging Sint-Gillis-Waas is op zoek naar een schoonmaakmedewerker: M/v/x, D1-D3, halftijds, onbepaalde duur. Je komt terecht in een gemotiveerd team.
Gemeente Kapellen
Kapellen
Momenteel is de gemeente Kapellen op zoek naar een halftijds medewerker HR (19/38ste). Het gaat om een invulling tot minstens 31 januari 2020.
Gemeentebestuur Essen
Essen
De administratief medewerker is betrokken bij de gemeente Essen en tracht zich voortdurend te verbeteren en zo bij te dragen tot het slagen van de organisatie.
Gemeente Mol
Mol
Lever jij enkel werk van de bovenste plank? Heb jij bovendien ervaring als schrijnwerker, en durf jij allerlei klusjes aan? Een filevrij te bereiken werkplaats.
Dezigncrew
Schoten
Hebt u ervaring met het schrijven van webteksten? En interesse voor SEO copywriting? Kom dan onze ploeg versterken. Uw inzet wordt fair beloond.
Recreatieve Omnispo...
Flemish Region
Gemotiveerde lesgever die goed omkan met het lesgeven aan volwassenen in een recreatieve sfeer. Leerkracht lichamelijke opvoeding (Ba of Ma) of student…