Gemeente jobs in Edegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 307 jobs
Indien je als postbode in een tweetalige gemeente of regio zou werken, moet je ook voldoende Frans spreken. Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of…
Gemeente Willebroek
Willebroek
Als organisatie met een modern lokaal beleid trachten we aan meer dan 26.000 mensen onze dienstverlening optimaal aan te bieden.
Gemeente Puurs-Sint-Amands
Sint-Amands
In Puurs-Sint-Amands valt zoveel meer te beleven en vinden mensen elkaar in het CC Binder. Het Cultureel Centrum organiseert heel wat producties en evenementen.
Gemeente Willebroek
Willebroek
Als organisatie met een modern lokaal beleid trachten we aan meer dan 26.000 mensen onze dienstverlening optimaal aan te bieden.
Wil jij ook dat onze gemeente er aantrekkelijk uitziet? Start People rekruteert een Chauffeur C voor Gemeente Edegem. Ben je iemand met een goede fysiek?
Voka
Antwerp (city)
Ondernemer die Voka Antwerpen-Waasland in de gemeente vertegenwoordigt en aanspreekpunt is. Op zoek naar een Stafmedewerker lokale belangenbehartiging.
Dezigncrew
Schoten
Hebt u ervaring met het schrijven van webteksten? En interesse voor SEO copywriting? Kom dan onze ploeg versterken. Uw inzet wordt fair beloond.
Brasschaat
Antwerp (city)
Brasschaat, een dynamische gemeente die kwalitatieve dienstverlening nastreeft, organiseert volgende aanwerving met een selectieprocedure: B1 – B2 – B3.
Lokaal bestuur Kontich
Kontich
Een kringloopkracht is een vrijwilliger die de gemeente helpt om thuiscomposteren en afvalarm tuinieren te promoten. Online sinds 15 juli 2019.
Gemeente Kapellen
Kapellen
Momenteel is de gemeente Kapellen op zoek naar een halftijds medewerker HR (19/38ste). Het gaat om een invulling tot minstens 31 januari 2020.