Gemeente jobs in Melle

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 91 jobs
Indien je als postbode in een tweetalige gemeente of regio zou werken, moet je ook voldoende Frans spreken. Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of…
Gemeente Sint-Lievens-Houtem
Sint-Lievens-Houtem
€2.461 per maand
De gemeente biedt maaltijdcheques ter waarde van 5 euro/gewerkte dag, een fietsvergoeding, een interessante verlofregeling (31 dagen) en diverse…
Gemeente Lebbeke
Lebbeke
€34.052 per jaar
Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Lebbeke deelt mee dat de hierna vermelde betrekking vacant is bij wijze van aanwerving:
Cipal Schaubroeck
Nazareth
Wij ontwerpen namelijk allerlei applicaties die gebruikt worden door onder meer gemeentes, steden, provincies, OCMW’s en gelijkaardige organisaties.
Conceptuele energieprojecten op verschillende schaalniveau’s (wijkniveau, op niveau van een projectontwikkeling, grondgebied gemeente, …).
Sweco Belgium nv
Ghent
Conceptuele energieprojecten op verschillende schaalniveau’s (wijkniveau, op niveau van een projectontwikkeling, grondgebied gemeente, …).
Zelzate Gemeentebestuur
Zelzate
€3.108 - €5.149 per maand
Verantwoordelijk voor het helpen uitstippelen en uitvoeren van het sociaal beleid van de gemeente en het OCMW. Je beschikt over eigen vervoer.
Mevr. Magaly De Bruyne
Ghent
Als parkeerwachter ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een correcte en zo sluitend mogelijke controle op het parkeren met beperkte tijdsduur:
Je werkt nauw samen met je team en ook met de betrokken gemeentes, nutsmaatschappijen en aannemers. Wij kijken momenteel uit naar 3 vaste werftoezichters voor…
KVG Oost-Vlaanderen
Destelbergen
KVG Oost-Vlaanderen organiseert ism Gemeente Beveren, elke donderdag van de kleine schoolvakanties een activiteit voor kinderen met een beperking, te Beveren.