Filter results by:
Sort by: relevance - date
10 jobs found within 35 km of Neupré
No jobs found within 25 km of Neupré
Post your CV - It only takes a few seconds

Gemeente jobs in Neupré

Page 1 of 10 jobs
Carine Swennen
Riemst
€28.556 per jaar
Als werkgever hecht de gemeente Riemst veel belang aan een aangename werkomgeving, met vooral aandacht voor jou als persoon. Technicien de surface 6 mois.
RIEMST GEMEENTEBESTUUR
Herderen
€28.556 per jaar
Als werkgever hecht de gemeente Riemst veel belang aan een aangename werkomgeving, met vooral aandacht voor jou als persoon. Alleen werken of in een team?
RIEMST GEMEENTEBESTUUR
Riemst
€29.530 - €49.756 per jaar
Als werkgever hecht de gemeente Riemst veel belang aan een aangename werkomgeving, met vooral aandacht voor jou als persoon. Valt onder jouw creatieve skills.
Dhr. Paul Nulens
Tongeren
Je neemt de beslissingen over de hoogtes en zal indien nodig de toezichter van de gemeente of de projectverantwoordelijke van Jackers contacteren als er…
RIEMST GEMEENTEBESTUUR
Riemst
€37.296 - €61.790 per jaar
Als werkgever hecht de gemeente Riemst veel belang aan een aangename werkomgeving, met vooral aandacht voor jou als persoon. Je zet Riemst op de kaart.
Liesbeth Rosier
Sint-Truiden
Indien je als postbode in een tweetalige gemeente of regio zou werken, moet je ook voldoende Frans spreken. Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of…
RIEMST GEMEENTEBESTUUR
Riemst
€29.530 - €49.756 per jaar
Als werkgever hecht de gemeente Riemst veel belang aan een aangename werkomgeving, met vooral aandacht voor jou als persoon.
RIEMST GEMEENTEBESTUUR
Riemst
€29.529 - €49.756 per jaar
Als werkgever hecht de gemeente Riemst veel belang aan een aangename werkomgeving, met vooral aandacht voor jou als persoon. Je bent dynamisch en flexibel.
JobTalent
Sint-Truiden
Contact met de stedenbouw ambtenaar om oplossingen voor hemelwater voor te stellen • Contact met de milieu ambtenaar om waterzuiveringsinstallaties voor te…

We have removed 1 job posting very similar to those already shown. To see the additional result, you may repeat your search with the omitted job posting included.

» Post your CV - It only takes a few seconds