Gemeente jobs in Tessenderlo

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 71 jobs
Indien je als postbode in een tweetalige gemeente of regio zou werken, moet je ook voldoende Frans spreken. Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of…
Gemeente Scherpenheuvel
Scherpenheuvel
Je maakt deel uit van de ploeg theatertechnici van cultuurcentrum CC Den Egger. Je staat in voor de technische voorbereiding, begeleiding, ondersteuning en…
CGG West-Limburg
Beringen
Aanklampend en outreachend werken ( huisbezoek – consulten binnen de gemeente ) , samenwerking met andere welzijnswerkers en sleutelfiguren .
Gemeente Mol
Mol
Lever jij enkel werk van de bovenste plank? Heb jij bovendien ervaring als schrijnwerker, en durf jij allerlei klusjes aan? Een filevrij te bereiken werkplaats.
Groep Infrabo
Westerlo
Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp- en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu en Speciale technieken.
Mevr. Kizzy Kiesecoms
Tielt-Winge
Te bekomen bij dienst Bevolking & Burgerlijke Stand van uw gemeente). Mee instaan en helpen bij het verzorgen (incl. Commis de cuisine 6 mois.
Mevr. Wendy Vanmeert
Leopoldsburg
Je woont in Leopoldsburg of in een naburige gemeente. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider voor het plaatsen van metaalconstructies, wandbekleding,…
Dhr. Sleeckx
Zonhoven
Werken in een mooie supermarkt die een gevestigde waarde is in de gemeente ZonhovenInterne opleiding door ervaren collega's.Afwisselend werk in eigen streek met…
Groep Infrabo
Westerlo
Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp- en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu en Speciale technieken.
Scherpenheuvel-Zichem
Start People rekruteert een Theatertechnicus voor Gemeente Scherpenheuvel. Je maakt deel uit van de ploeg theatertechnici van cultuurcentrum CC Den Egger.