Grafisch Medewerker jobs in Antwerp (province)

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 19 jobs
Door de snelle groei van Decathlon zijn wij op zoek naar een grafisch medewerker voor onze afdeling Personalisatie. Je bent geïnteresseerd in grafisch ontwerp.
Muzische Workshops vzw
Deurne
Als communicatie medewerker ondersteun je onze coördinatoren door een effectief marketing en communicatie plan uit te werken. Je bent vertrouwt met SEO.
Je bent sterk in grafisch ontwerp en weet hoe je geschreven communicatie op een creatieve en aantrekkelijke manier visueel kan ondersteunen.
Centrum voor Avondonderwijs
Antwerp (city)
Behaal een waardevol diploma Grafisch Vormgever onder leiding van échte vakexperts. Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring als cliënt service medewerker.
STRABAG Belgium
Antwerp (city)
Deze medewerkers bieden technische ondersteuning aan de bouwwerven en de offertediensten van de regionale kantoren: Je bent gedreven en een teamplayer.
Voor een grafisch bedrijf te Beerse zijn we op zoek naar aan medewerker op de afdeling afwerking. Door je relevante ervaring/opleiding kan je na een interne…
Drukkerij EM. de Jong b.v.
Baarle-Hertog
20 medewerkers in verschillende ploegensystemen, de orderstroom van ca. De afdeling Prepress productie verzorgt, in een team van ca.
Bloovi me
Antwerp (city)
Ze willen de beste zijn in hun sector en werken hiervoor samen met klantgerichte medewerkers. Ze zijn op zoek naar een Activation Coördinator die op grafisch en…
Ervaring met een technisch of grafisch product is een pluspunt! OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste inside sales support medewerker voor een…
Abetec
Meer
Respect voor anderen is een fundamentele voorwaarde voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.