Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Grafisch Vormgever jobs in Antwerp (province)

Page 1 of 11 jobs
Carl Van de Velde Training Instituut
Wijnegem
GRAFISCH VORMGEVER (Vast of Freelance). Als grafisch vormgever ben je verantwoordelijk voor: Grafisch uitwerken van presentaties en seminariemateriaal.
INK - The Image Builders
Schelle
Om ons team uit te breiden zijn we momenteel op zoek naar een multifunctionele GRAFISCH VORMGEVER, ONLINE & OFFLINE met grondige kennis van InDesign, Photoshop …
D & K VISION
Aartselaar
Diploma grafische vormgeving of gelijkwaardig door ervaring - Grafisch design is je passie - Sociale media zijn je speeltuin - Creativiteit is zeer belangrijk…
Wij zoeken een junior grafisch vormgever. Als grafisch vormgever ondersteun je in diverse projecten het team Urban.Habitat. Grafisch vormgeven is jouw passie.
MAC21
Ranst
Ben je een grafisch vormgever met een passie voor fotografie en een liefde voor design? Je hebt ervaring met grafisch werk. Dan ben je aan het juiste adres!
MediaComm
Antwerp (city)
Word jij onze nieuwe vormgever / motion designer? MediaComm Grafisch Interventieteam telt vandaag 60 grafische vormgevers. Dan is dit dé job voor jou.
Centrum voor Avondonderwijs
Antwerp (city)
Behaal een waardevol diploma Grafisch Vormgever onder leiding van échte vakexperts. Centrum voor Avondonderwijs/De Schoonheidsschool vzw, de belangrijkste…
studio k
Berchem
Studio k is op zoek naar een grafisch & visueel vormgever met een sterke interesse voor brand design & social media. Of bel me even op 0473/80 81 39.
Express apply
D&K VISION BVBA
Aartselaar
Grafisch design is je passie. D&K VISION is een creatief, strategisch en dynamisch marketingcommunicatiebureau uit Aartselaar. Sociale media zijn je speeltuin.
Express apply
Culinaire Ambiance
Antwerp (city)
Ben jij onze gedroomde grafisch vormgever? Je bent een grafisch vormgever in hart en nieren, met een passie voor content media; Je kan werken met CRM en Office.
Express apply