Grafisch Vormgever jobs in West Flanders

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Job Type
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 8 jobs
Plug
Roeselare
Als grafisch vormgever vertaal je de communicatieacties van de klant naar een sterk grafisch ontwerp. Enkele jaren ervaring als grafisch vormgever is een troef.
Cafe Grafiek
Ypres
Wij houden een barkrukje gloeiend heet voor een vormgever met stunning graphic skills. Cafe Grafiek stap je niet binnen voor een fris biertje, wel voor een…
IVC Group
Waregem
Het ontwerpen en grafisch uitwerken van verschillende opdrachten: Je hebt een passie voor hedendaags grafisch design en interieurvormgeving.
SEGAF
Kortemark
We kijken uit naar een veelzijdige grafisch vormgever, een creatieve duizendpoot met een hands-on mentaliteit voor het ontwerpen van alle visuele communicatie…
Ben jij een vlotte, computervaardige verkoper, die bovendien ook een mondje frans praat en goed met de computer overweg kan? Wie zoeken we voor deze functie?
Technisch tekenaar of grafisch vormgever en op zoek naar uitdagende tekenfunctie regio Oostende? Ervaring met sketch Up en/of Vectro?
Experza
Roeselare
Je werkt in een team samen met grafisch vormgever en communicatief verantwoordelijke. Je behartigt eerder het technische luik van de webshop.
Argon Selectie
Kortrijk
Als grafisch vormgever maak jij de online visuals lanceerbaar en de offline communicatie drukklaar binnen de bestaande grafische stijlen van het bedrijf.
Express apply
» Post your CV - It only takes a few seconds