Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,072 jobs
Als grafisch ontwerper hou je je bezig met de creatieve vormgeving van producten. Je ontwerpt en bepaalt onder andere de lay-out en de typografie van de…
Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Je staat in voor het instellen en bedienen van een nietstraat (Müller Martini).
Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek
Brussels
Ben jij sterk op grafisch gebied? Je hebt minimaal 6 jaar functierelevante beroepservaring als grafisch vormgever. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.
MAC21
Ranst
Je hebt ervaring met grafisch werk. Ben je een grafisch vormgever met een passie voor fotografie en een liefde voor design? Dan ben je aan het juiste adres!
DATALINE SOLUTIONS
Belgium
5 of meer van onderstaande punten aangevinkt? Een bachelor office management (of gelijkwaardig) heb je op zak, maar daarnaast heb je nog steeds veel zin om bij…
Agilitas
Overpelt
Wij zoeken een Grafisch Vormgever! Als grafisch vormgever ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en opvolgen van het DTP-werk.
Avermaete
Jabbeke
Je hebt grafisch talent én bent technisch sterk onderbouwd. Je kan de wensen van de klant vertalen naar een mooi grafisch ontwerp.
JDM
Deurne
Je vertaalt een strategie moeiteloos naar een grafisch ontwerp. Je hebt minstens 2 jaar werk ervaring als grafisch ontwerper én een flinke dosis motivatie.
Agentschap Overheidspersoneel
Brussels
Ben jij sterk op grafisch gebied? Je hebt minimaal 6 jaar functierelevante beroepservaring als grafisch vormgever. Je geeft vorm aan hun presentaties.
The Cult of Content
Antwerp (city)
Tover je met video’s, is Almodovar (ja, die ken je) een groentje vergeleken met jou en kun je ook grafisch uit de voeten? Een crack in social media?